X-600M Web-Enabled Modular I/O Controller

Item no.:
X-600M-I
€ 544,44 € 449,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 806 reviews

De modulaire X-600 serie is de beste oplossing om te bewaken en te besturen. U begint met de X-600M Master en u voegt I/O toe door uitbreidingsmodules aan te sluiten, die passen bij uw toepassing. De uitbreidingsmodules omvatten relais, digitale en analoge ingangen, thermokoppels en meer.

De X-600M functioneert als een krachtige Master-controller. Zijn bandkabel-bus-connector maakt het mogelijk om tot 64 uitbreidingsmodules aan te sluiten. Verder ondersteunt de X-600 ook communicatie met andere ControlByWeb modules. Hij communiceert met maximaal 128 modules en biedt u de mogelijkheid om tot 1024 I/O-punten te bewaken en te besturen.

De module heeft een ingebouwde webserver, zodat de module via een standaard webbrowser kan worden ingesteld, aangestuurd en gecontroleerd.

De X-600M heeft veel extra functies zoals Lua programming, het versturen van meldingen via e-mail, planning van gebeurtenissen, logging en grafische weergave. De X-600M ondersteunt ook USB WiFi-adapters en USB-flashstations.

De module heeft een 1-Wire bus voor het uitlezen van maximaal 32 sensoren. De module werkt op een voedingsspanning van 9...28 Vdc. De uitbreidingsmodules vindt u hieronder.

Meer informatie is beschikbaar op de website van ControlByWeb.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: