Service

Retourneren en ruilen

U kunt tot 14 dagen na ontvangst reclameren.

Onbeschadigde producten kunnen uitsluitend onder vermelding van ons RMA-nummer en in de fabrieks-verpakking worden geretourneerd. Het RMA-nummer kunt u aanvragen via het RMA aanvraag formulier en dient op de buitenzijde van de verpakking vermeld te worden. Bij een retour betalen wij u het aankoopbedrag terug. Wij betalen ook de verzendkosten terug, indien u de gehele bestelling retourneert. U betaalt de kosten voor retourzending naar ons magazijn in Nederland. Retour is niet mogelijk voor producten die speciaal voor u besteld zijn.

Technische ondersteuning

Voor vragen over gekochte producten, kunt u een email sturen naar support@antratek.com. In de email gaarne uw bestelnummer vermelden of de datum waarop u het product besteld heeft.

2 jaar garantie

Garantie

Antratek biedt op alle hardware producten 2 jaar garantie. De garantie omvat gratis reparatie door de fabrikant. De verzendkosten naar ons komen voor uw rekening. De verzendkosten naar u komen voor onze rekening. Voor aanspraak op garantie dient u eerst een RMA-nummer aan te vragen via het RMA aanvraag formulier.

Overige leveringsvoorwaarden

Voor levering aan particulieren gelden de voorwaarden zoals vermeld op Thuiswinkel.org. Voor levering aan bedrijven gelden de FHI Algemene Voorwaarden 2010. Op verzoek sturen wij u een exemplaar toe.

PDF Offerte

Offerte aanvraag

Kwantum kortingen

Op onze website staan bij een aantal producten al kwantumkortingen vermeld. Mocht u deze niet bij het product hebben staan waar interesse in heeft, neem dan contact met ons op. Wij zullen voor u een passende offerte opmaken.

Reseller services

Antratek Electronics heeft ook oplossingen voor wederverkoop. Zo staan wij open voor speciale reseller afspraken op basis van omzet. We hebben ook technische oplossingen om met onze product database te koppelen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Inkoop koppelingen

Koppelingen inkoopsysteem

Veel grote instanties werken tegenwoordig met eigen inkoop software voor administratieve redenen. Dit kan het productaanbod of het aantal leveranciers beperken. Antratek denk graag mee in een oplossing om bijvoorbeeld een XML koppeling met uw systeem te realiseren. Of zelfs een eigen webwinkel omgeving die aangepast kan worden aan uw wensen. Neem gerust contact met ons op om uw ideeën en wensen te bespreken.