ClickCease

 

Antratek official distributor Arduino

Antratek Electronics is de officiële distributeur van Arduino. In onze webshop treft u een gevarieerde selectie, van de populaire Arduino Uno tot de nieuwe Arduino MKR serie. De boards hebben een bootloader waardoor een programmer niet nodig is. In deze categorie kunt u Arduino kopen die geproduceerd wordt door Arduino in Italië. Dit zijn originele boards waarop wij de volledige garantie bieden. Een Arduino Uno is uit te breiden met diverse Shields.

 

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

Maatwerk in embedded systems

Antratek is het beste adres voor de ontwikkeling van een compleet microcontrollerboard. Een traject om te komen tot een volledig systeem met sensoren, display en voeding kunnen wij van specificaties en schematekenen tot productie voor u overnemen. Bij de realisatie van een redelijk aantal is de fabrikant vaak bereid bestaande boards aan te passen. Bij een te laag aantal kan Antratek wellicht iets voor u betekenen. Antratek is uw partner in embedded systems hardware maar als ervaren embedded software engineer ook de beste keuze voor de ontwikkeling van firmware. Wij zijn specialist in assembler en Arduino scripting. Voor Linux en wireless development werken we samen met deskundige partners. Het schrijven van gebruiksvriendelijke interface software is een vak dat wij uitstekend verstaan.


Specialist in embedded systems

Antratek is dé specialist op het gebied van embedded systems en uw aanbevolen partner in de ontwikkeling van microcontrollerboards, ontwikkeltools, modules, adapters, controllers en meetinstrumenten. Van het beginstadium tot de definitieve realisatie van het product kunnen wij van dienst zijn met advies en in het ontwikkelproces, tegen lage kosten en met garantie op betrouwbaarheid door jarenlange samenwerking met dezelfde (internationale) producenten. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment elektronica onderdelen.