X-400 Web-Enabled Modular I/O Controller

Item no.:
X-400-I
€ 302,44 € 249,95
1-2 weken

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

De modulaire X-400 serie is de beste oplossing om te bewaken en te besturen. U begint met de X-400 Master en u voegt I/O toe door uitbreidingsmodules aan te sluiten, die passen bij uw toepassing. De uitbreidingsmodules omvatten relais, digitale en analoge ingangen, thermokoppels en meer.

De X-400 functioneert als een krachtige Master-controller. Zijn bandkabel-bus-connector maakt het mogelijk om tot 32 uitbreidingsmodules aan te sluiten. Verder ondersteunt de X-400 ook communicatie met andere ControlByWeb modules. Hij communiceert met maximaal 64 modules en biedt u de mogelijkheid om tot 100 I/O-punten te bewaken en te besturen.

De module heeft een innovatieve oplossing voor het creëren van geavanceerde besturingstaken zonder dat programmeren nodig is. De module heeft een ingebouwde webserver, zodat de module via een standaard webbrowser kan worden ingesteld, aangestuurd en gecontroleerd.

De X-400 heeft veel extra functies zoals BASIC programming, SNMP, het versturen van meldingen via e-mail, planning van gebeurtenissen, logging en grafische weergave.

De module heeft een 1-Wire bus voor het uitlezen van maximaal 16 sensoren. De module werkt op een voedingsspanning van 9...28 Vdc. De uitbreidingsmodules vindt u hieronder.

Meer informatie is beschikbaar op de website van ControlByWeb.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: