Promo

MerryIoT Open/Close

Item no.:
DW10-868
€ 51,91 € 42,90
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 806 reviews

De Open/Close-sensor maakt gebruik van LoRaWAN om de nabijheid van een magneet te communiceren. Het beoogde gebruik is om de sensor en magneet op afzonderlijke elementen van een deur of raam te plaatsen om te bepalen of deze open of gesloten zijn.

De sensor bestaat uit twee delen. Het hoofdgedeelte bevat actieve elektronica om magnetische velden te meten en eventuele wijzigingen door te geven aan een LoRaWAN-netwerk. Het tweede deel is een permanente magneet met voldoende veldsterkte om te worden gedetecteerd door de Hall-effectsensor op het hoofdgedeelte. Hij kan ook trillingen en kantellingen detecteren in geval van sabotage.

De MerryIoT-sensoren kunnen op elk LoRaWAN-netwerk worden gebruikt, inclusief Helium. Op Helium zijn de sensoren met de MerryIoT app eenvoudig te installeren en te monitoren. Scan de QR-code, druk op de knop, wacht op verbinding en dan ziet u de sensorwaarden op uw smartphone. Elke sensor is inclusief abonnementskosten voor 2 jaar datakrediet voor gebruik op Helium.

Meer informatie is beschikbaar op de website van MerryIoT en Browan.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: