LHT52 - LoRaWAN Indoor Temperature & Humidity Sensor

Item no.:
LHT52-EU868
€ 36,24 € 29,95
Op voorraad
  • 10 + p/p € 32,61 € 26,95
  • 25 + p/p € 30,79 € 25,45

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 800 reviews

De LHT52 sensormodule heeft een ingebouwde temperatuur- en vochtsensor en heeft daarnaast een USB-C-connector om een optionele externe temperatuursensor aan te sluiten. De gemeten waarden worden draadloos via LoRaWAN verstuurd. Hij werkt op twee eenvoudig te vervangen AAA-batterijen (niet meegeleverd) die meerdere jaren de module van energie kunnen voorzien.

De LHT52 is volledig compatibel met het LoRaWAN v1.0.3-protocol en werkt met standaard LoRaWAN-gateways. De gemeten sensorwaarden worden standaard elke 20 minuten via een uplink verstuurt, maar de LHT52 is ook uitgerust met een datalogger om ervoor te zorgen dat u geen sensorgegevens mist. Deze waarden kunnen worden opgehaald door de LoRaWAN-server via een downlink-opdracht.

De LHT52 heeft ook een temperatuuralarmfunctie. De ingebouwde temperatuursensor wordt met korte tussenpozen uitgelezen en als de temperatuur een vooraf geconfigureerde bereik overschrijdt, wordt er onmiddellijk een uplink verzonden.

Meer informatie is beschikbaar in de datasheet en op de website van Dragino.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: