GPS Dead Reckoning Breakout - NEO-M8U (Qwiic)

Item no.:
GPS-16329
€ 78,59 € 64,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

De SparkFun NEO-M8U GPS Breakout is een hoogwaardig GPS-board met even indrukwekkende configuratie-opties. De NEO-M8U maakt gebruik van de Untethered Dead Reckoning (UDR) -technologie van u-blox. Bij navigatie is dead reckoning of gegist verkregen positie, het proces van het berekenen van de huidige positie door gebruik te maken van de vooraf bepaalde positie en van schattingen van snelheid en koers over de verstreken tijd.

De NEO-M8U-module is een 72-kanaals u-blox M8 GNSS-ontvanger. Dit betekent dat hij signalen van de GPS-, GLONASS-, Galileo- en BeiDou-satellieten kan ontvangen en de positie kan bepalen met een nauwkeurigheid van ca. 2,5 meter.

In vergelijking met andere GPS-modules heeft deze module een hoge positienauwkeurigheid in dichte steden of overdekte gebieden. Zelfs onder slechte signaalomstandigheden is positionering geen probleem zoals in stedelijke omgevingen en is positionering ook beschikbaar tijdens volledig signaalverlies.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: