OpenLog Artemis

Item no.:
DEV-19426
€ 36,24 € 29,95
Op voorraad
 • 10 + p/p € 30,19 € 24,95
 • 25 + p/p € 24,14 € 19,95

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

De SparkFun OpenLog Artemis is een open source datalogger die voorgeprogrammeerd is om automatisch IMU, GPS, seriële gegevens en verschillende druk-, vochtigheid- en afstandssensoren te loggen. Dit alles zonder een enkele regel code te schrijven. OpenLog Artemis detecteert, configureert en logt automatisch Qwiic-sensoren. Hij is speciaal ontworpen voor gebruikers die veel gegevens in een CSV moeten vastleggen.

De OpenLog heeft vier ADC-kanalen waarvan de aansluitingen aan de rand van de print gesitueerd zijn. Spanningen tot 2 V kunnen worden geregistreerd met een precisie van 14 bits. Bovendien is er een ingebouwde RTC toegevoegd, zodat alle gegevens van een tijdstempel kunnen worden voorzien.

De OpenLog Artemis is in hoge mate configureerbaar via een eenvoudig te gebruiken seriële interface. Sluit gewoon een USB-C-kabel aan voor een seriële verbinding met een snelheid van 115200 bps en open een terminal-programma voor de communicatie. De logging data wordt automatisch gestreamd naar zowel de terminal als een microSD-geheugenkaard. Door op een willekeurige toets te drukken, wordt het configuratiemenu geopend.

De OpenLog Artemis scant, detecteert, configureert en logt automatisch verschillende Qwiic-sensoren die op het bord zijn aangesloten, zoals bijvoorbeeld de sensoren die hieronder worden vermeld in andere interessante producten.

Deze versie van de OpenLog Artemis is zonder de IMU sensor.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Bundles

 • OpenLog Artemis DEV-19426 Antratek Electronics
  X1
  OpenLog Artemis
  +
  USB-C Power Adapter 3A KA1801A-BULK Antratek Electronics
  X1
  USB-C Power Adapter 3A
  USB-C Power Adapter 3A

  Power supply adapter and charger with USB-C connector.

  It is suitable for Raspberry Pi 4.

  More information is available on the website of KEYU.

  Excl. BTW:€ 39,90 € 36,89

  Incl. BTW:€ 48,28 € 45,27

  25% discount on accessories


  1*OpenLog Artemis + 1*USB-C Power Adapter 3A
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: