Web-Enabled Dual Relay and Input Module

Item no.:
X-401-I
€ 290,34 € 239,95
Op voorraad
  • 5 + p/p € 275,82 € 227,95
  • 10 + p/p € 261,30 € 215,95

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 800 reviews

De X-401 is een op Ethernet gebaseerde, krachtige, mini I/O module, dat twee elektromechanisch relais, twee optisch geïsoleerde ingangen en een niet-vluchtig geheugen heeft voor logging. Hij heeft tevens een nauwkeurige tijdklok om relais op bepaalde data en tijd in en uit te schakelen. Het kan via internet of via een lokaal intranet bestuurd worden.

De X-401 heeft twee optisch geïsoleerde ingangen dat de status van apparaten kan monitoren, de lokale relais kan besturen, relais ergens anders op het netwerk kan besturen, of een email versturen. Er is geen software nodig voor het instellen of voor het gebruik. Het ondersteunt BASIC Scripts voor geavanceerde configuraties.

De ControlByWeb producten kunnen eenvoudig in geautomatiseerde systemen geïntegreerd worden door het gebruik van Modbus/TCP en XML besturingspagina's. U heeft tevens toegang tot uw modules met de CBW Mobile App en/of de CBW Cloud.

Dit model heeft 2 relais ([email protected]) en 2 opto-ingangen (4-26Vdc). De benodigde voeding is 9-28Vdc. Het model met PoE vindt u hieronder.

Meer informatie is beschikbaar op de website van ControlByWeb.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: