SenseCAP Sensor Hub 4G Data Logger with built-in Battery

Item no.:
114992170
€ 361,79 € 299,00
2-3 weken

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

Sensor Hub is een eenvoudig in te zetten 4G-datalogger van industriële kwaliteit die het MODBUS-RTU RS485-protocol gebruikt om met sensoren te communiceren en tegelijkertijd verschillende sensorgegevens kan verzenden. De behuizing is IP66-geclassificeerde, dus water- en stofdicht, wat maakt dat deze Sensor Hub 4G-datalogger geschikt is voor langdurig en betrouwbaar gebruik buitenshuis.

De gegevens worden verzameld en via 4G / 3G / 2G naar een cloud gestuurd (bijv. naar de SenseCAP-server of naar uw privéserver). Sensor Hub is ook uitgerust met 10 MB intern geheugen, om meer dan 700.000 metingen lokaal op te slaan in geval van een slechte verbinding.

Deze versie heeft een ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij met een grote capaciteit waarop het apparaat tot wel 2 weken kan werken zonder stroomvoorziening.

Seeed Studio biedt ook software en cloudservices voor snelle configuratie, waardoor Sensor Hub, de sensoren en de verzamelde data eenvoudig kan worden geïmplementeerd en beheerd:

  • SenseCAP Portal; een webgebaseerd platform waarmee u de datalogger, de gegevens en de toegangssleutel gemakkelijk kunt beheren.
  • De SenseCAP-app (voor iOS en Android); bedoeld om de apparaten gemakkelijk aan uw account te koppelen.
  • SenseCAP API; bedoeld om de implementatie van uw applicaties te vereenvoudigen.
  • SenseCAP Dashboard; om gemakkelijk uw eigen applicatie-visualisatie te maken.


Meer informatie is beschikbaar op de website van Seeed Studio.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: