SenseCAP M4 Square - FluxNode

Item no.:
110991865
€ 361,79 € 299,00
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 800 reviews

Flux is het computernetwerk van de volgende generatie, een gedecentraliseerd Web 3.0. Flux levert de kritieke infrastructuur met hoge beschikbaarheid voor het nieuwe internet. De Flux-dienst biedt met zijn scherpe prijzen een alternatief voor andere clouddienstverleners.

De Flux-cryptocurrency, is de basis van het Flux-ecosysteem dat wordt gebruikt voor het aankopen van middelen, het veilig stellen van knooppunten en het verwerken van transacties op FluxOS. Zowel miners als FluxNode-operators worden beloond voor het valideren van transacties en het leveren van computerbronnen.

De SenseCAP M4 Square is gebaseerd op een Intel Celeron J4125 met 4 cores en 4 threads. Hij heeft een ingebouwde TPM2.0 cryptografische processor en een ECC608 crypto-chip voor een hoog beveiligde authenticatie en betrouwbare connectiviteit. Het energiegebruik is zeer laag: slechts 10 W.

Met de SenseCAP Hotspot-app kunnen gebruikers de implementatie van de CUMULUS FluxNode in 4 stappen voltooien, zonder enige codering. U kunt eenvoudig meerdere applicaties van SenseCAP implementeren vanuit het dApp-Center, waarvan de eerste app Flux is.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Flux en Seeed Studio.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan