SenseCAP K1100 - The Sensor Prototype Kit with LoRa and AI

Item no.:
110991748
€ 99,83 € 82,50
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

Echte uitdagingen oplossen en de wereld snel digitaliseren kunt u met deze Sensor Prototype Kit met LoRa en AI. Met deze plug-and-play-toolkit kan iedereen AI toevoegen aan hun edge-apparaten en het potentieel van AIoT ontsluiten.

SenseCAP K1100 wordt geleverd met alle essentiële sensoren en apparaten, waaronder een Wio Terminal, een AI Vision Sensor en een LoRa-compatibele module - waarmee gebruikers van alle achtergronden en niveaus kunnen werken.

Met de Quick Start Guide leert u over de buitengewone gegevenspresentatie van de kit en de eenvoud van IoT-functionaliteit. U ervaart het plezier van dataverzameling en dataverwerking met deze open source kit in de kortst mogelijke tijd. En u verstuurt de verzamelde data via wifi of LoRa naar verschillende platformen.

Voor deze kit biedt Seeed Studio ook tutorials over SenseCAP Cloud, Node-RED, Microsoft Azure IoT, Arduino programmeering, Helium, The Things Network (TTN), Ubidots, Blynk, Google Cloud IoT, Google Sheets, AWS IoT en TinyML machine learning.

De kit bevat Wio Terminal, Wio-E5 LoRa-module, SGP30 VOC & eCO2-sensor, bodemvochtsensor, SHT40 Temp. & Humi. Sensor, Vision AI-module en kabels.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Seeed Studio en in Getting Started.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan

Bundles

 • SenseCAP K1100 - The Sensor Prototype Kit with LoRa and AI 110991748 Antratek Electronics
  X1
  SenseCAP K1100 - The Sensor Prototype Kit with LoRa and AI
  +
  SenseCAP M2 Multi-Platform LoRaWAN Indoor Gateway 114992981 Antratek Electronics
  X1
  SenseCAP M2 Multi-Platform LoRaWAN Indoor Gateway
  SenseCAP M2 Multi-Platform LoRaWAN Indoor Gateway

  SenseCAP M2 Multi-Platform LoRaWAN Gateway is een standaard LoRaWAN gateway die verbinding met verschillende netwerkservers ondersteunt. Dit model ondersteunt EU868 LoRaWAN-frequenties en kan worden gebruikt in meerdere LoRaWAN-toepassingen zoals slim bouwen, milieubewaking, precisielandbouw, enz. Hij heeft een groot bereik en een groot zendvermogen. Samen met de vele functies is het de perfecte gateway voor de opbouw van een LoRaWAN-netwerk.

  SenseCAP M2 is compatibel met meerdere LNS's zoals AWS, TTN, ChirpStack, enz. via de Packet Forwarder / Basics Station-modus. Hij ondersteunt het Helium-netwerk niet.

  De SenseCAP Local Console maakt een eenvoudige configuratie van het apparaat mogelijk via een geïntegreerde webserver die bereikbaar is via een WiFi access point of Ethernet. U kunt de gateway eenvoudig integreren en beheren via de SenseCAP Mate-app.

  Meer informatie is beschikbaar op de website van Seeed Studio.

  Excl. BTW:€ 201,50 € 187,10

  Incl. BTW:€ 243,82 € 229,42

  10% discount on accessories


  1*SenseCAP K1100 - The Sensor Prototype Kit with LoRa and AI + 1*SenseCAP M2 Multi-Platform LoRaWAN Indoor Gateway
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: