SAMD21 Pro RF - LoRa

Item no.:
WRL-15836
€ 41,08 € 33,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 800 reviews

De SparkFun Pro RF is een LoRa-compatibele communicatie board die een SAMD21-microcontroller en een RFM95W zendontvanger bevat. Samen vormen ze een compacte en gebruiksvriendelijk IoT Arduino. Met zijn snelle MCU en uitstekende point-to-point dataoverdracht in de 868/915MHz ISM-band met LoRa-mogelijkheden, is de Pro RF een uitstekende keuze voor iedereen die ervaring op wil doen met datacommunicatie met een groot bereik.

De Pro RF bevat ook een aan/uit-schakelaar en een 2-pins JST-connector voor batterijvoeding. Door een paar jumpers aan de onderkant van de SAMD21 Pro te sluiten, initialiseert de RF LoRaWAN- module zich als node in een gedistribueerd sensornetwerk.

De RFM95 kan met Arduino-code worden ingesteld om de frequenties 915 MHz (US) of 868 MHz (EU) te gebruiken.

Om de 868 MHz-zendontvanger op de gateway te gebruiken, hebt u een antenne nodig, waarvoor u twee keuzes heeft, namelijk een stuk draad van 86 mm die op de antenneaansluiting op de print gesoldeerd wordt (een extra gat op de print dient hierbij als trekontlasting) of u kunt een antenne met een U.FL-connector gebruiken voor betere prestaties.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: