ClickCease

 

BeCommerce         

 

 

 

PowerDIN 4PZ Remote Controlled Power Outlets with Power Measurement

Artikelnummer:  

NETIO-PDIN-4PZ

Beschikbaarheid: In voorraad

€229
€ 229,00
0 Incl. BTW: € 277,09 
  • 1+ p/s € 229,00     Incl. BTW:€ 277,09
  •     Incl. BTW:€ 252,89 10+ p/s € 209,00   9%

PowerDIN 4PZ is een dubbele 230 V/16 A elektriciteitsmeter met LAN/wifi en I/O, ontworpen om op een DIN-rail te passen. De PowerDIN 4PZ heeft vier uitgangen die onafhankelijk in of uit te schakelen zijn via een web-interface of bediend kunnen worden met instructies vanuit Open API en NETIO Cloud.

Integratie met systemen van derden met behulp van verschillende protocollen (JSON, Modbus/TCP, SNMP, MQTT-flex, Telnet ...) is dankzij de Open API eenvoudig. Hij heeft ook twee potentiaalvrije digitale ingangen (inclusief S0-pulstellingen) waarvan de status op afstand kan worden uitgelezen.

Met behulp van de web-interface van het product kan het apparaat worden geconfigureerd, kunnen de gemeten waarden worden uitgelezen en kan elk van de vier uitgangen worden in- of uitgeschakeld.

NETIO Cloud is een SSL-beveiligde service waarmee de uitgangen vanaf elke locatie kunnen worden beheerd zonder poortdoorschakeling van de router. De NETIO Mobile2-app bestuurt elke uitgang afzonderlijk via LAN (lokaal netwerk) of NETIO Cloud.

Meer informatie is beschikbaar op de website van NETIO.

Klantenscore: 9,1 / 10 op basis van

Netio, PowerDIN 4PZ Remote Controlled Power Outlets with Power Measurement, NETIO-PDIN-4PZ, 1-4 I/O, Ethernet