MR60BHA1 60GHz mmWave Sensor - Breathing and Heartbeat Module

Item no.:
101990886
€ 54,45 € 45,00
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

De MR60BHA1 60GHz-radarmodule kan de persoonlijke ademhalingsfrequentie en hartslag meten op basis van de Frequency Modulation Continuous Wave detectie (FMCW), waardoor een volledig privé en veilige omgeving wordt geboden, onafhankelijk van andere lawaaierige invloeden. Bovendien zorgt het apparaat, door het ingebouwd standaardalgoritme en een ingebouwde antenne, voor een gelijktijdige signaaluitvoer met een hoge nauwkeurigheid.

De MR60BHA1-radar maakt gebruik FMCW-technologie op 60 GHz en heeft een intelligent verwerkingsalgoritme om de zeer nauwkeurige output te bereiken, zoals 85% van de hartslagdetectie en 90% van de ademhalingsdetectie. Verder wordt de radar niet gestoord door temperatuur, vochtigheid, geluid, luchtstromen, stof, licht en andere omgevingsinvloeden. Het gedetecteerde gebied is een driedimensionale sector van 80° horizontaal en 80° gekanteld en de gemeten afstand ligt tussen 0,4-2 m.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Seeed Studio.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: