tabs LoRaWAN Healthy Home Sensor IAQ

Item no.:
TBHV110-868
€ 61,65 € 50,95
Op voorraad
  • 10 + p/p € 58,08 € 48,00

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 800 reviews

De tabs Healthy Home Sensor detecteert het koolstofdioxide-equivalent (eCO2), de hoeveelheid vluchtige organische stoffen (VOS), de temperatuur en vochtigheid.

Via LoRaWAN worden de gemeten niveaus van temperatuur, relatieve vochtigheid en vluchtige organische stoffen naar de gebruiker gestuurd. Dit kunnen consumenten of facility managers zijn die willen weten wat de luchtkwaliteit is binnenshuis of in gebouwen. De tabs Healthy Home Sensor gebruikt de Indoor Air Quality (IAQ) sensor BME680 van Bosch.

De sensor is bedoeld om te worden geplaatst in een ruimte waar het belangrijk is om de luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid te kunnen volgen.

tabs-sensoren kunnen tot 100 m van een indoor gateway en tot 1 km van een gateway met een buitenantenne worden gebruikt. De batterij gaat meer dan een jaar mee. Met de gratis diensten van The Things Network en myDevices Cayenne kunt u de status van de sensor volgen en een e-mail of sms laten verzenden als een waarde hoger/lager wordt dan een bepaald niveau.

Meer informatie is beschikbaar in de manual en op de website van Browan.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: