ClickCease

tabs LoRaWAN Healthy Home Sensor IAQ

Artikelnummer:  

TBHV110-868

Beschikbaarheid: In voorraad

€69
€ 69,00
0 Incl. BTW: € 83,49 
  • 1+ p/s € 69,00     Incl. BTW:€ 83,49
  •     Incl. BTW:€ 45,25 470+ p/s € 37,40   46%

De tabs Healthy Home Sensor detecteert het CO2-gehalte als koolstofdioxide-equivalent (eCO2), de hoeveelheid vluchtige organische stoffen (VOS), de temperatuur en vochtigheid.

Via LoRaWAN worden de gemeten niveaus van temperatuur, relatieve vochtigheid en vluchtige organische stoffen naar de gebruiker gestuurd. Dit kunnen consumenten of facility managers zijn die willen weten wat de luchtkwaliteit is binnenshuis of in gebouwen. De tabs Healthy Home Sensor gebruikt de Indoor Air Quality (IAQ) sensor BME680 van Bosch.

De sensor is bedoeld om te worden geplaatst in een ruimte waar het belangrijk is om de luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid te kunnen volgen.

tabs-sensoren kunnen tot 100 m van een indoor gateway en tot 1 km van een gateway met een buitenantenne worden gebruikt. De batterij gaat meer dan een jaar mee. Met de gratis diensten van The Things Network en myDevices Cayenne kunt u de status van de sensor volgen en een e-mail of sms laten verzenden als een waarde hoger/lager wordt dan een bepaald niveau.

Is LoRa nieuw voor u? Lees dan de Getting Started with tabs Door Sensor.

Meer informatie is beschikbaar in de manual en op de website van Browan.

Klantenscore: 9,1 / 10 op basis van

Bundels
Browan, tabs LoRaWAN Healthy Home Sensor IAQ, TBHV110-868, End Nodes, IoT LoRa