GPS Breakout - Chip Antenna, SAM-M10Q (Qwiic)

Item no.:
GPS-21834
€ 59,90 € 49,50
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

De SparkFun SAM-M10Q GPS Breakout is voorzien van de SAM-M10Q chipantennemodule van u-blox. De M10Q-lijn is de opvolger van de M8Q van u-blox die te vinden is op de SparkFun GPS Breakout - Chip Antenna, SAM-M8Q (Qwiic), en is een drop-in-vervanging met bijgewerkte functies om het stroomverbruik met bijna de helft te verminderen en tegelijkertijd de prestaties en nauwkeurigheid te verbeteren. De SAM-M10Q kan maximaal vier GNSS-constellaties tegelijk ontvangen, wat de time-to-fix en positienauwkeurigheid verbetert, zelfs in gebieden met een beperkt zicht op de lucht.

De SAM-M10Q bevat een ingebouwde chipantenne en is compatibel met de L1-band op alle vijf GNSS-constellaties (GPS L1 C/A, QZSS L1 C/A L1S, GLONASS L1OF, BeiDou B1C en Galileo E1B/C). Hij heeft een horizontale positienauwkeurigheid van 1,5 m, een maximale updatesnelheid van 18 Hz bij verzending met slechts één GNSS-constellatie (max van 5 Hz met vier GNSS) en een koude starttijd tot fixatie van 23 seconden. Het board bevat een oplaadbare batterij van 3 V/1 mAh die tot vier uur lang back-up-stroom levert om een warme start van slechts één seconde te behouden.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: