EdgeBox RPi 200 - Industrial Edge Controller 4GB RAM, 16GB eMMC, WiFi

Item no.:
102110771
€ 325,49 € 269,00
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 798 reviews

De EdgeBox-RPi-200 is een industriële alles-in-één op Raspberry Pi gebaseerde edge controller. Het is ontworpen als zeer schaalbare, robuuste industriële controller, voorzien van verschillende IO-interfaces en wordt ondersteund door het geweldige Raspberry Pi industriële software-ecosysteem. Het is een ideale module voor slimme automatisering en Industrial Internet of Things (IIoT)-oplossingen.

De EdgeBox-RPi-200-CM4104016 maakt gebruik van de verwerkingskracht van de Raspberry Pi Compute Module 4 (CM4), met een snelheid tot 1,5 GHz, uitgerust met 4 GB RAM en 16 GB eMMC.

Het zeer schaalbare apparaat heeft meerdere opto-geïsoleerde industriële interfaces waarmee verschillende industriële busprotocollen en standaarden kunnen worden geïmplementeerd. Op deze manier kan voor een groot aantal toepassingen een veilige gegevensoverdracht worden gerealiseerd. De EdgeBox ondersteunt zelfs uitgebreide SSD-opslag voor meer gegevensverzameling en geoptimaliseerde weergave-output voor een betere visuele presentatie.

Meer informatie is beschikbaar in de datasheet en op de website van Seeed Studio.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: