Edge Development Board - Apollo3 Blue

Item no.:
DEV-15170
€ 26,02 € 21,50
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

In samenwerking met Google en Ambiq heeft Sparkfun dit board met de nieuwste Edge-technologie ontwikkeld. Het is perfect om aan de slag te gaan met spraak en zelfs gebarenherkenning zonder te vertrouwen op de verre diensten van andere bedrijven.

De gebruikte Apollo3 Blue is de nieuwste van Ambiq Micro, en beschikt over de uiterst efficiënte ARM Cortex-M4F 48 MHz (met 96 MHz burst-modus), die TensorFlow Lite met slechts 6 µA/MHz kan uitvoeren. Het SparkFun Edge-board loopt momenteel op 48 MHz, en gebruikt slechts 1,6 mA bij 3 V. Het kan tot wel 10 dagen op een CR2032 knoopcelbatterij worden gebruikt.

Om Edge computing-zaken als spraakherkenning te ondersteunen, beschikt het Edge-board over twee MEMS-microfoons, een ST LIS2DH12 3-assige accelerometer op zijn eigen I2C-bus en een connector voor interface met een OV7670-camera.

Met de software-ontwikkelingskit van Ambiq Micro en de Sparkfun SDK-installatiegids hebt u toegang tot tal van voorbeelden om met het Edge-board te gaan werken.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: