Programmable Ethernet Module with 8 Relays, 7 I/O and RS485

Item no.:
dS378
€ 102,98 € 85,11
Op voorraad
  • 5 + p/p € 97,84 € 80,86
  • 10 + p/p € 92,69 € 76,60

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

dS378 is een programmeerbare Ethernet module met 8 relais (16A@250Vac), 7 in-/uitgangen, 2 seriële poorten en 1 RS485-poort voor uitbreidingsmodules. De 7 in-/uitgangen kunt u configureren als 10-bit analoge ingangen of als digitale I/O.

De module is eenvoudig in te stellen en te configureren met uw webbrowser. U kunt de module besturen via een webpagina of met TCP/IP commando's (ASCII, binair of Modbus). Het kan emails versturen op geselecteerde gebeurtenissen. Er is AES encryptie mogelijk voor volledig veilige besturing. U kunt de relais-besturing automatiseren en u heeft acht 32-bit tellers tot uw beschikking. U kunt zelfs schakelschema's op dag of week instellen.

Wilt u nog meer dan kunt u de module volledig aanpassen met de krachtige dScript taal. dScript is een multithreading programmeertaal voor modules die met internet zijn verbonden. Het compileert naar efficiente code die door de firmware van de module wordt geïnterpreteerd. Al is dScript geen BASIC, de syntax van dScript zal bekend voorkomen bij degene die al eens Visual Basic of Basic chips heeft geprogrammeerd. De mogelijkheden zijn eindeloos: maak een eigen webpagina, voeg uw eigen logo en knoppen toe, maak een TCP server, pas een TCP client toe, etc.

Voor het op afstand bedienen met de smartphone is een gratis Android App of iPhone App (zie ook de manual) te gebruiken. Als u port forwarding op uw router instelt, kunt u de module ook via internet bedienen.

Het board heeft een voeding van 12V 1A nodig.

Meer informatie vindt u op de website van Devantech.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: