Remote I/O Controller - 1 Port

Item no.:
CIE-H12A
€ 91,90 € 75,95
Op voorraad
  • 10 + p/p € 88,51 € 73,15

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 800 reviews

Met de CIE-H12A kunt u via Ethernet de status van twee digitale ingangen bekijken en een relais besturen. Eén ingang ("dry contact") is geschikt voor een schakelaar of relaiscontact en de andere ingang ("wet contact") is voor het detecteren van een digitale spanning (van bijvoorbeeld een sensor). De CIE-H12A heeft een webinterface waarmee u de status van de ingangen kan bekijken en het relais kan bedienen. Het interne relais kan tot 5A 28Vdc schakelen.

Een internet-schakelaar maakt u met twee CIE-H12A zonder dat een PC nodig is. De instellingen zijn beschreven in de Internet Swich Technical Document. Het is ook mogelijk CIE-H12A te combineren met de CIE-H10, die 8 in- en uitgangen heeft. Zie hiertoe Combination of I/O Controller Technical Document.

De CIE-H12A ondersteunt Modbus/TCP, HTTP en eenvoudige macro's. De controller kan een email sturen bij status verandering van een ingang. Met de ModMap app voor Android is de CIE-H12A te bedienen.

Voor het beheer van meerdere I/O controllers en het monitoren van de in- en uitgangen is ModMap for Windows beschikbaar.

De benodigde voeding is 5V. Voor een geschikte 5V voeding zie de gerelateerde producten hieronder.

Meer informatie vindt u op de website van de fabrikant Sollae Systems.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: