ClickCease

WebRelay-Dual - 2 Relays & 2 Input Module

Artikelnummer:  

X-301-I

Beschikbaarheid: Niet in voorraad 1-2 weken

€189.95
€ 189,95
0 Incl. BTW: € 229,84 

WebRelay-Dual is een op Ethernet gebaseerde, krachtige, mini I/O module, dat twee elektromechanisch relais, twee optisch geïsoleerde ingangen en een niet-vluchtig geheugen heeft voor logging. WebRelay-Dual heeft tevens een nauwkeurige tijdklok om relais op bepaalde data en tijd in en uit te schakelen. Het kan via internet of via een lokaal intranet bestuurd worden.

WebRelay-Dual heeft twee optisch geïsoleerde ingangen dat de status van apparaten kan monitoren, de lokale relais kan besturen, relais ergens anders op het netwerk kan besturen, of email (SMTP, geen SSL) versturen. Er is geen software nodig voor het instellen of voor het gebruik. Het ondersteunt BASIC Scripts voor geavanceerde configuraties.

De ControlByWeb producten kunnen eenvoudig in geautomatiseerde systemen geïntegreerd worden door het gebruik van Modbus/TCP en XML besturingspagina's. U heeft tevens toegang tot uw Webrelays met de CBW Mobile App.

Dit model heeft 2 relais (3A@28V) en 2 opto-ingangen (4-12Vdc). De benodigde voeding is 9-28Vdc. Het model met PoE vindt u hieronder.

Meer informatie is beschikbaar op de website van ControlByWeb.

Opgeven voor een melding wanneer dit product weer in voorraad is

Klantenscore: 9,1 / 10 op basis van

ControlByWeb, WebRelay-Dual - 2 Relays & 2 Input Module, X-301-I, 1-4 I/O, Ethernet