ClickCease

 

BeCommerce         

 

 

 

SparkFun LoRa Gateway - 1-Channel (ESP32)

Artikelnummer:  

WRL-18074

Beschikbaarheid: In voorraad

€29.95
€ 29,95
0 Incl. BTW: € 36,24 

De SparkFun 1-kanaals LoRa Gateway is een krachtige netwerkmodule geschikt voor drie verschillende netwerken. Dit is mogelijk dankzij de ingebouwde ESP32 WROOM-module en een RFM95W LoRa-modem. De RFM95W verzorgt de communicatie op de 868/915 MHz-band terwijl de ESP32 zorgt voor Bluetooth- en Wifi. Eén van de ideale toepassingen is om LoRa-berichten om te zetten in datapakketten die u via internet kunt bekijken. Het is een perfect, voordelig hulpmiddel om een tiental LoRa-apparaten te monitoren en hun berichten door te sturen naar de cloud.

De Sparkfun hookup guide beschrijft hoe u de module met de Arduino IDE programmeert, hoe u een LoRa-gateway met één kanaal creëert en ten slotte hoe u de module registreert op The Things Network als 'ontwikkelings'-router.

De RFM95 kan met Arduino-code worden ingesteld om de frequenties 915 MHz (US) of 868 MHz (EU) te gebruiken.

Om de 868 MHz-zendontvanger op de gateway te gebruiken, hebt u een antenne nodig, waarvoor u twee keuzes heeft, namelijk een stuk draad van 86 mm die op de antenneaansluiting op de print gesoldeerd wordt (een extra gat op de print dient hierbij als trekontlasting) of u kunt een antenne met een U.FL-connector gebruiken voor betere prestaties.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Klantenscore: 9,1 / 10 op basis van

SparkFun, SparkFun LoRa Gateway - 1-Channel (ESP32), WRL-18074, Gateways, LoRa