ClickCease

Mapper M1M1 ToF Laser Scanner Kit - 20M Range

Artikelnummer:  

114991984

Beschikbaarheid: Niet in voorraad Levertijd op aanvraag

€249
€ 249,00
0 Incl. BTW: € 301,29 

De Slamtec Mapper behoort tot de nieuwe categorie laserscanners voor het maken van plattegronden, kaarten en realtime lokalisatie en navigatie. Hij is uitgerust met de derde generatie krachtige SLAM-engine en time-of-flight-laserscanner. De TOF-scanner is Plug and play en heeft geen externe bakens nodig. Hij is geschikt om te worden toegepast in applicaties zoals lokalisatie en navigatie voor robots, omgevings-onderzoek en het maken van plattegronden.

De Mapper M1M1 ToF laserkaart sensor beschikt over hoogwaardige mapping en real-time lokalisatie of navigatiefunctie. Met deze scanner is het dan ook heel gemakkelijk om van uw huis of kantoor een plattegrond te maken. Zowel binnen als buiten kan hij plattegronden en kaarten tot 300 x 300 m maken.

De Developer Edition M1M1 kan tot 20 meter detecteren met een resolutie van 5 cm en de herlokalisatienauwkeurigheid is minder dan 0,02 m. Slamtec M1M1 is vrij eenvoudig te gebruiken: sluit hem gewoon op uw computer aan via de USB-kabel. Bovendien wordt de M1M1 geleverd met de volledige platformonafhankelijke SDK en tools van Slamtec voor zowel mobiele telefoons als pc's.

Met het ingebouwde traagheidsnavigatiesysteem met negen vrijheidsgraden, kan Slamtec Mapper goed werken in kantelbare en beverige handheld-toepassingen en zorgen voor een uitstekende lokalisatie. Daarbij mag de sensor bewogen worden met een snelheid van maximale van 1 m/s.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Seeed Studio, Sparkfun en Slamtec.

Opgeven voor een melding wanneer dit product weer in voorraad is

Klantenscore: 9,1 / 10 op basis van

Slamtec, Mapper M1M1 ToF Laser Scanner Kit - 20M Range, 114991984, Slamtec laser range scanners, Fabrikanten