Sipeed MAIX BiT Kit for RISC-V AI+IoT

Item no.:
110991190
€ 36,24 € 29,95
Out of stock

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 766 reviews

De Sipeed MAIX BiT is een compacte module op basis van de Kendryte K210 dual core RISC-V processor. Deze module is ontworpen voor laag vermogen kunstmatige intelligentie zoals gezichtsdetectie, objectherkenning of audioverwerking. Sipeed MAIX BiT is een RV64 AI-board voor edge computing, waardoor AI op elk IoT-apparaat mogelijk is.

De gebruikte CPU is een dual-core RISC-V met 64 bit IMAFDC, 8 MB SRAM, een neural network processor (0,25...0,5 TOPS), een audio processor, een field programmable IO array en interfaces voor een DVP camera en een MCU LCD.

Deze kit wordt geleverd samen met een OV7725-camera en een 2,4-inch QVGA-lcd-scherm.

MAIX is niet alleen hardware, want de makers bieden ook een end-to-end software-infrastructuur voor het faciliteren van AI-gebaseerde oplossingen. MAIX ondersteunt de originele stand-alone SDK maar ook FreeRTOS SDK op basis van C/C++. MaixPy is MicroPython voor de Sipeed MAIX voor het gemakkelijk programmeren. Daarnaast wordt ook TensorFlow Lite ondersteund. Dit is een oplossing voor machine learning modellen op embedded systemen.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Seeed Studio, Indiegogo, BBS en GitHub.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!