ClickCease

 

BeCommerce         

 

 

 

Sipeed M1w Dock AI Dev. Board with LCD and Camera

Artikelnummer:  

110991188

Beschikbaarheid: In voorraad

€29.95
€ 29,95
0 Incl. BTW: € 36,24 

De Sipeed M1 (of MAIX-I) is een compacte module op basis van de Kendryte K210 dual core RISC-V processor. Deze module is ontworpen voor laag vermogen kunstmatige intelligentie zoals gezichtsdetectie, objectherkenning of audioverwerking. Sipeed MAIX is het eerste RV64 AI-board voor edge computing, waardoor AI op elk IoT-apparaat mogelijk is.

De gebruikte CPU is een dual-core RISC-V met 64 bit IMAFDC, 8 MB SRAM, een neural network processor (0,25...0,5 TOPS), een audio processor, een field programmable IO array en interfaces voor een DVP camera en een MCU LCD. Dit ontwikkelingsbord (wifi-versie) wordt geleverd samen met een OV2640-camera en een 2,4-inch QVGA-lcd-scherm. Deze combinatie wordt de M1W Maix Dock genoemd.

In deze video ziet u een eenvoudige demo van gezichtsherkenning met dit board.

MAIX is niet alleen hardware, want de makers bieden ook een end-to-end software-infrastructuur voor het faciliteren van AI-gebaseerde oplossingen. MAIX ondersteunt de originele stand-alone SDK maar ook FreeRTOS SDK op basis van C/C++. MaixPy is MicroPython voor de Sipeed M1 voor het gemakkelijk programmeren. Daarnaast wordt ook TensorFlow Lite ondersteund. Dit is een oplossing voor machine learning modellen op embedded systemen.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Seeed Studio, Indiegogo, BBS en GitHub.

Klantenscore: 9,1 / 10 op basis van

Sipeed, Sipeed M1w Dock AI Dev. Board with LCD and Camera, 110991188, Sipeed AI modules, Fabrikanten