OpenMV Cam H7 R2

Item no.:
OMV-H7-R2
€ 95,59 € 79,00
Niet op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

De OpenMV H7 R2 Camera is een klein microcontrollerboard met camera waarmee u eenvoudig toepassingen maakt met beeldherkenning. Het beste van de OpenMV is dat het niet alleen beelden opslaat, maar dat het ook gezichten kan detecteren, kleuren kan volgen, QR code kan lezen en nog veel meer.

De OpenMV H7 R2 machine vision-camera is uitgerust met een STM32H743VI ARM Cortex M7-processor die draait op 480 MHz en voorzien is van 1 MB RAM en 2 MB flash-geheugen. Hij wordt geleverd met een MT9M114-beeldsensor die in staat is om 640x480 afbeeldingen op te nemen. De meeste eenvoudige algoritmen kunnen werken tussen 40-80 FPS op QVGA (320x240) resoluties en lager.

De beeldsensor wordt geleverd met een 2,1 mm-lens op een standaard M12-lensvatting. Als u meer gespecialiseerde lenzen met uw beeldsensor wilt gebruiken, kunt u deze gemakkelijk zelf kopen en bevestigen. Bovendien beschikt de OpenMV H7 over een verwijderbare cameramodule waardoor u de module kunt gebruiken met een Global Shutter of FLIR Lepton-sensoren voor geavanceerde machinevisie-applicaties.

De OpenMV kan met high-level Python scripts geprogrammeerd worden. Python maakt het werken met beeldherkennings-algoritmes veel makkelijker.

Met de OpenMV Cam kunt u via beeldherkenning de in- en uitgangen besturen. De OpenMV Cam heeft een onder andere een SPI bus, I2C bus, UART, ADC en DAC.

Meer informatie is beschikbaar op de website OpenMV.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: