Deze module maakt een "tsunami" aan geluid bij activering van één van de ingangen

Met de WAV Trigger kunt u eenvoudig muziek en geluiden toevoegen aan uw project. De WAV Trigger heeft 16 trigger-ingangen waarmee direct geselecteerde tracks van een microSD kaartje afgespeeld kunnen worden. De Tsunami Super WAV Trigger heeft alle mogelijkheden van de WAV Trigger, maar heeft ook 4 stereo (of 8 mono) uitgangen, herhaald afspelen en een MIDI ingang met optische isolatie. Deze audio speler kan zelfs 5.1 or 7.1 surround sound afspelen na activering van één ingang. Door de krachtige ARM Cortex-M7 processor kan de Tsunami 32 mono of 18 stereo tracks gelijktijdig afspelen. Iedere track kan onafhankelijk starten, pauzeren, spelen, herhalen en stoppen. Ook kan bij iedere track het volume ingesteld worden, zodat u een perfect interactieve mix van muziek, stemmen en geluiden kan maken.

Meer Info

Programmeerbaar 9DoF IMU sensor-systeem is Arduino compatibel

De SparkFun 9DoF Razor IMU M0 heeft een SAMD21 microprocessor met een MPU-9250 9DoF (9 Degrees of Freedom) sensor waarmee een kleine, herprogrammeerbare, universele IMU (Inertial Measurement Unit) verkregen is. De 9DoF MPU-9250 heeft drie 3-assige sensors: een accelerometer, een gyroscope en een magnetometer. De Atmel SAMD21 microprocessor is een Arduino-compatibel, 32-bit ARM Cortex-M0+ microcontroller die ook bij de Arduino Zero gebruikt wordt. De 9DoF Razor IMU heeft tevens een microSD kaarthouder, een LiPo batterijlader, een voedingsschakelaar en diverse I/O. Het is voorgeprogrammeerd met voorbeeld firmware en een Arduino-compatibele bootloader, zodat u zelf de firmware kan aanpassen en laden via USB.

Meer Info

TFT Touchscreen voor ESP8266 WiFi module

Breid uw Feather ESP8266 project uit met dit mooie 2.4" touchscreen display shield, dat voorzien is van een microSD kaarthouder. Dit TFT display heeft een grootte van 2.4 inch (6 cm) diagonaal en heeft 4 helderwitte LED's voor de achtergrondverlichting. De resolutie is 240x320 pixels met 16-bit kleuren. De FeatherWing heeft een drukgevoelig aanraakscherm en een SPI interface, dus het werkt erg snel. Deze Wing is volledig geassembleerd en heeft een dubbele voet om uw Feather in te pluggen. Een toepassingsvoorbeeld is het WiFi Weather Station.

Meer Info

Web-Enabled I/O Controller ondersteunt nu ook HTTPS en SSL

De X-310 is een Ethernet I/O module met webserver, met vier onafhankelijke relais, met vier optisch geïsoleerde digitale ingangen en met 1-Wire ondersteuning voor vier temperatuur- en/of vochtigheidssensors. De X-310 heeft een niet-vluchtig geheugen voor logging en een nauwkeurige klok om relais te schakelen op vastgestelde data en tijd. De module kan via internet of lokaal intranet bestuurd worden. De X-310 heeft vele geavanceerde functies zoals de mogelijkheid om een verbinding met servers op afstand te initiëren, BASIC programming, SNMP, email alerts, peer-to-peer communicatie, interne monitoring, graphing, etc. De nieuwe versie X-310S ondersteunt nu ook HTTPS en SSL.

Meer Info