MicroMod GPS-RTK Carrier Board - ZED-F9P

Item no.:
GPS-17722
€ 393,19 € 324,95
1-2 weken

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

MicroMod is een modulair interfacesysteem dat de verbinding vormt tussen een microcontroller 'processor board' en verschillende 'carrier boards' randapparatuur. Gebruikmakend van de M.2-standaard, is het MicroMod-systeem ontworpen om eenvoudig processors uit te wisselen.

De SparkFun MicroMod GPS-RTK is een krachtig carrier-board met de ZED-F9P-module van u-blox. Deze ZED-F9P is het topmodel voor zeer nauwkeurige GNSS- en GPS-locatiebepaling, waaronder RTK (Real Time Kinematics). Een GPS-ontvanger die RTK kan ontvangen, neemt de normale signalen van de GPS-satellieten samen met een RTCM-correctiestroom en berekent vervolgens uw locatie in realtime met een nauwkeurigheid van 1 cm drie-dimensionaal.

De ZED-F9P is uniek omdat hij in staat is tot zowel rover- als base-station functionaliteit. In de survey-in mode is hij een base-station en is hij in staat om de RTCM 3.x correctiegegevens te leveren.

Sparkfun heeft ook een Arduino-bibliotheek voor u-blox-modules gemaakt, om het lezen en besturen van de GPS-RTK gemakkelijk te maken.

De ZED-F9P vereist een goede GPS/GNSS-antenne met een metalen schijf van 10 cm er onder die als grondvlak dienst moet doen.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: