LA66 USB LoRaWAN Adapter

Item no.:
LA66-USB-EU868
€ 22,87 € 18,90
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

De LA66 USB LoRaWAN-adapter is ontworpen om USB devices snel draadloze via LoRaWAN te laten communiceren. Hij combineert een CP2101 USB TTL-chip en een LA66 LoRaWAN-module waarmee u eenvoudig een draadloze LoRaWAN-functie kunt toevoegen aan een pc of mobiele telefoon of een embedded device met een USB-interface.

De LA66 is een kant-en-klare module die werkt met het LoRaWAN v1.0.4-protocol. Een externe MCU kan AT-commando's gebruiken om de LA66 op te roepen en gegevens te verzenden via het LoRaWAN-protocol.

Elke LA66-module bevat een wereldunieke OTAA-sleutel voor LoRaWAN-registratie. Naast de ondersteuning van het LoRaWAN-protocol, ondersteunt de LA66 ook het open-source peer-to-peer LoRa-protocol voor niet-LoRaWAN-toepassing.

De LA66 is uitgerust met een TCXO-kristal dat ervoor zorgt dat de module stabiele prestaties kan leveren bij extreme temperaturen.

Met de Dragino-app voor Android 12 kunt u de signaalsterkte van het LoRaWAN-netwerk controleren en handmatig berichten naar het LoRaWAN-netwerk sturen. U kunt de LA66 aansluiten op uw mobiele telefoon met de meegeleverde USB-C-adapter.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Dragino.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: