Jetson SUB Mini PC-Blue with Jetson Xavier NX Module

Item no.:
102110637
€ 1.087,79 € 899,00
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 788 reviews

De Jetson SUB Mini-pc met Jetson Xavier NX-module heeft een aluminium behuizing met een koelventilator, 128 GB SSD-geheugen, Wifi met twee antennes en een al geïnstalleerd JetPack-systeem. De Jetson Xavier NX-module levert tot 21 TOPS, wat hem ideaal maakt voor high-performance automatiseringssystemen en AI in embedded en edge-systemen.

Met het A206 Carrier Board, koellichaam, voorgeïnstalleerd besturingssysteem en behuizing krijgt u uw Jetson mini-pc met de prestaties van 384 NVIDIA CUDA-cores, 48 Tensor-cores, 6 Carmel ARM-CPU's en twee NVIDIA Deep Learning Accelerators (NVDLA)-engines. Doordat hij meer dan 59,7 GB/s geheugenbandbreedte heeft en video kan coderen en decoderen is deze Jetson SUB Mini PC (Jetson Xavier NX) het platform bij uitstek om meerdere moderne neurale netwerken parallel te laten draaien en gegevens met hoge resolutie te verwerken van meerdere sensoren tegelijk.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Seeed Studio.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: