ClickCease

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

Remote I/O

Zoekt u een oplossing voor het op afstand besturen en/of meten via ethernet? Hiervoor leveren wij betrouwbare remote IO producten van onder andere Devantech, Sollae Systems en ControlByWeb. Mocht u er even niet uitkomen, dan helpen wij u graag bij de keuze en de configuratie. Met de Ethernet Modules kunt u via Ethernet de status van digitale ingangen bekijken en relais besturen. Zo kunt u bijvoorbeeld met eenvoudig TCP/IP commando's of met klikken op de webpagina u relais in of uitschakelen.


ControlByWeb

De ControlByWeb remote IO producten kunnen eenvoudig in geautomatiseerde systemen geïntegreerd worden door het gebruik van Modbus/TCP en XML besturingspagina's. U heeft tevens toegang tot uw Webrelays met de CBW Mobile App.


Sollae Systems

De Ethernet IO controllers van Sollae kunnen een email sturen bij status verandering van een ingang. Met de ModMap app voor Android is de Ethernet module te bedienen. Voor het beheer van meerdere I/O controllers en het monitoren van de in- en uitgangen is ModMap for Windows beschikbaar.


Devantech

Door de ingebouwde web interface zijn de Ethernet Modules makkelijk te configureren en te testen. De besturing is eenvoudig met TCP/IP commando's. Er zijn voorbeeld programma's in C# compleet met broncode beschikbaar. Voor het op afstand bedienen met een smartphone is een gratis Android App of iPhone App te gebruiken.


Custom remote I/O controllers

Antratek heeft een modulair I/O embedded systeem ontwikkeld. Het gebruikt kleine boards met standaard afmetingen en een standaard connector. Hiermee kunnen we een I/O controller volgens uw wensen configureren. Ons assortiment bestaat op dit moment uit 7 boards en 8 I/O controllers. Wenst u een board of controller die nog niet in ons assortiment zit, neem dan contact met ons op. Wellicht kunnen we die voor u ontwikkelen. Als we een markt zien voor het product, nemen we de ontwikkelkosten voor onze rekening.


Elektronica op maat

Wij leveren een uitgebreid assortiment boards en modules. Wilt u een board of module aanpassen om het beter geschikt te maken voor uw product, neem dan contact met ons op. Indien het om een redelijk aantal gaat, is de fabrikant vaak bereid om het board voor u aan te passen. Is het benodigde aantal te klein voor de fabrikant, dan kunnen wij het mogelijk voor u produceren. Wij hebben veel ervaring met elektronica ontwikkeling en werken samen met betrouwbare producenten in binnen- en buitenland.