ClickCease

 

BeCommerce         

 

 

 

Grand Central M4 Express featuring the SAMD51

Artikelnummer:  

ADA-4064

Beschikbaarheid: In voorraad

€37.5
€ 37,50
0 Incl. BTW: € 45,38 

Hier is de Adafruit Grand Central met een ATSAMD51P20 van Microchip die een 120 MHz Cortex M4 en floating point-ondersteuning heeft. De Grand Central is het eerste SAMD-board met voldoende aansluitingen om de vorm van de Arduino Mega te krijgen. Hij is voorzien van heel veel digitale en analoge ingangen, dubbele DAC's, 8 MBytes QSPI-flash-geheugen, SD-kaartsocket en een RGB NeoPixel-LED die voor vele doelen inzetbaar is.

Grand Central heeft 62 GPIO-pinnen waarvan 16 analoge ingangen en twee echte analoge uitgangen zijn. Er is een hardware SPI-poort, een I2C-poort en een hardware UART. Vijf SERCOM's zijn beschikbaar voor extra I2C-, SPI- of UART-aansluitingen. De voor opslag aanwezige 8 MB QSPI Flash-geheugen is te gebruiken als een kleine harde schijf.

Standaard is hij voorzien van een UF2-bootloader. Dit maakt het programmeren heel gemakkelijk. Door deze bootloader werkt hij als een memory stick en kun je simpelweg de software in het geheugen slepen. Op deze manier kunnen ook CircuitPython of Arduino IDE bestanden geladen worden.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Adafruit.

Klantenscore: 9,1 / 10 op basis van

Bundels
Adafruit, Grand Central M4 Express featuring the SAMD51, ADA-4064, Adafruit, Microcontroller-Boards