Nieuw

GPS-RTK Board - NEO-M8P-2 (Qwiic)

Item no.:
GPS-15005
€ 193,54 € 159,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

Standaard GPS heeft een nauwkeurigheid van 3 meter, maar deze GPS-module heeft een nauwkeurigheid van 2,5 cm!

De SparkFun GPS-RTK is een krachtig breakout-board voor de NEO-M8P-2-module van u-blox. Deze NEO-M8P-2 is voor zeer nauwkeurige GNSS- en GPS-locatiebepaling, waaronder RTK (Real Time Kinematics). Een GPS-ontvanger die RTK kan ontvangen, neemt de normale signalen van de GPS-satellieten samen met een RTCM-correctiestroom en berekent vervolgens uw locatie in realtime met een nauwkeurigheid van 2,5 cm.

De NEO-M8P-2 is uniek omdat hij in staat is tot zowel rover- als base-station functionaliteit. In de survey-in mode is hij een base-station en is hij in staat om de RTCM 3.x correctiegegevens te leveren.

De GPS-RTK heeft vier communicatiepoorten: USB (die ook kan werken als COM-poort), een UART (3,3 V TTL), een I2C-poort (via de twee Qwiic-connnectors of de soldeeraansluitingen) en een SPI-poort. Sparkfun heeft ook een Arduino-bibliotheek voor u-blox-modules gemaakt, om het lezen en besturen van de GPS-RTK gemakkelijk te maken.

De NEO-M8P vereist een goede GPS/GNSS-antenne met een metalen schijf van 10 cm er onder die als grondvlak dienst moet doen.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: