Google Coral Dev Board - 4GB RAM

Item no.:
102110458
€ 216,59 € 179,00
Niet op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

Levertijd: Dit product zal naar verwachting niet voor 2024 weer beschikbaar zijn.
Mogelijke alternatieve producten vindt u hieronder.

Coral is een hardware- en softwareplatform voor het bouwen van intelligente apparaten met een snel neuraal netwerk en inferentie. De basis van het apparaat wordt gevormd door de Edge TPU-coprocessor. Dit is een kleine ASIC gebouwd door Google die speciaal is ontworpen om ultramoderne neurale netwerken op hoge snelheid uit te voeren met lage kosten. De Edge TPU kan 4 biljoen bewerkingen (tera-bewerkingen) per seconde (TOPS) uitvoeren met 0,5 watt voor elke TOPS (2 TOPS per watt).

De Coral Dev Board is een single-board computer die een Edge TPU System-on-Module bevat. De SoM biedt een volledig geïntegreerd systeem, inclusief NXP's iMX 8M system-on-chip (SoC), eMMC-geheugen, LPDDR4 RAM, WiFi en Bluetooth, maar zijn unieke kracht komt van de Edge TPU-coprocessor van Google. Het baseboard biedt alle randapparatuurverbindingen die u nodig hebt om een prototype van een project te maken, inclusief USB 2.0/3.0-poorten, DSI-display-interface, CSI-2 camera-interface, Ethernet-poort, luidsprekeraansluitingen en een 40-pins I/O-connector.

Hij kan state-of-the-art mobiele vision-modellen zoals MobileNet v2 op 400 FPS uitvoeren. TensorFlow Lite-modellen kunnen worden gecompileerd voor gebruik op de Edge TPU. Met AutoML Vision Edge kunt u eenvoudig snelle, uiterst nauwkeurige aangepaste modellen voor beeldclassificatie op uw apparaat bouwen en implementeren.

Op het board draait een afgeleide van Debian Linux, zodat u uw favoriete Linux-tools kan gebruiken.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Coral.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: