ESP-EYE Development Board V2.1

Item no.:
ADA-4095
€ 30,19 € 24,95
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

Ooit al eens willen experimenteren met gezichts- en/of spraakherkenning? Espressif's ESP-EYE is een miniatuur ESP32-gebaseerd ontwikkelboard dat is uitgerust met een digitale microfoon, een 2 megapixelcamera en een ESP32 met 8 MB PSRAM en 4 MB flash. In tegenstelling tot sommige andere boards, heeft deze geen internetverbinding nodig. U hoeft geen video- of audiogegevens naar 'de cloud' te sturen, want alle data wordt op de chip verwerkt.

De functies maken het board ideaal voor toepassingen met betrekking tot gezichtsdetectie, gezichtsherkenning en spraakherkenning. Daarnaast kan het board via Wifi beelden oversturen en is het mogelijk om te debuggen via een Micro USB-poort. Dit alles maakt het mogelijk om het board in te zetten voor de ontwikkeling van geavanceerde AI-oplossingen.

Meer informatie vindt u op de website van Adafruit. De Getting Started Guide is beschikbaar op de website van Espressif.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan