Google Coral USB Accelerator

Item no.:
114991790
€ 95,59 € 79,00
Op voorraad

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

Coral is een hardware- en softwareplatform voor het bouwen van intelligente apparaten met een snel neuraal netwerk en inferentie. De basis van het apparaat wordt gevormd door de Edge TPU-coprocessor. Dit is een kleine ASIC gebouwd door Google die speciaal is ontworpen om ultramoderne neurale netwerken op hoge snelheid uit te voeren met lage kosten. De Edge TPU kan 4 biljoen bewerkingen (tera-bewerkingen) per seconde (TOPS) uitvoeren met 0,5 watt voor elke TOPS (2 TOPS per watt).

De Coral USB Accelerator is een USB-adapter, die bestaande systemen geschikt maakt voor machinaal leren met inferentie. De Accelerator werkt met Raspberry Pi en andere Linux-systemen.

Hij kan state-of-the-art mobiele vision-modellen zoals MobileNet v2 op 400 FPS uitvoeren. TensorFlow Lite-modellen kunnen worden gecompileerd voor gebruik op de Edge TPU. Met AutoML Vision Edge kunt u eenvoudig snelle, uiterst nauwkeurige aangepaste modellen voor beeldclassificatie op uw apparaat bouwen en implementeren.

De USB Accelerator kan met de meegeleverde USB-C kabel op elk Debian gebaseerd Linux-systeem worden aangesloten.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Coral.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: