ClickCease

Arduino & compatibel

Antratek Electronics is de officiële distributeur van Arduino, maar naast de originele Arduino’s ontwikkelden ook andere fabrikanten een microcontroller die qua compatibiliteit overeenkomt met Arduino. Wij presenteren een uitgebreide selectie in onze webshop. De boards gebruiken de Arduino IDE, de Wiring programmeertaal en/of de Arduino form factor.

 

Maatwerk in embedded systems

Antratek is uw partner in embedded systems hardware maar als ervaren embedded software engineer ook de beste keuze voor de ontwikkeling van firmware. Wij zijn specialist in assembler en Arduino scripting. Voor Linux en wireless development werken we samen met deskundige partners. Het schrijven van gebruiksvriendelijke interface software is een vak dat wij uitstekend verstaan.

Antratek is het beste adres voor de ontwikkeling van een compleet microcontrollerboard. Een traject om te komen tot een volledig systeem met sensoren, display en voeding kunnen wij van specificaties, schematekenen tot productie voor u overnemen. Bij de realisatie van een redelijk aantal is de fabrikant vaak bereid bestaande boards aan te passen. Bij een te laag aantal kan Antratek wellicht iets voor u betekenen.

 

Specialist in embedded systems

Antratek is dé specialist op het gebied van embedded systems en uw aanbevolen partner in de ontwikkeling van microcontrollerboards, ontwikkeltools, modules, adapters, controllers en meetinstrumenten. Van het beginstadium tot de definitieve realisatie van het product kunnen wij van dienst zijn met advies en in het ontwikkelproces, tegen lage kosten en met garantie op betrouwbaarheid door jarenlange samenwerking met dezelfde (internationale) producenten. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment elektronica onderdelen.

 

Verzending en contact

Antratek werkt met verschillende vervoerders; de keuzemogelijkheden treft u in de winkelwagen. 

Neem contact met ons op voor meer informatie via 014-570557 of info@antratek.be.