Artemis Module - Low Power Machine Learning

Item no.:
WRL-15484
€ 12,04 € 9,95
1-2 weken

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 815 reviews

De Artemis-module van SparkFun is 's werelds eerste open-source hardware RF-module met Bluetooth Low Energy (BLE) die in te zetten is voor bijvoorbeeld spraakherkenning. De kern van de Artemis-module is de Apollo3 van Ambiq. Dit is een ARM Cortex-M4F waarbij de F aangeeft dat de hardware drijvende-kommabewerkingen uit kan voeren. De module heeft BLE 5.0, verbruikt slechts 1 mA en kan TensorFlow-modellen uitvoeren.

U kunt de Artemis-boards programmeren en gebruiken, net zoals een Uno of een ander Arduino-board. Met 1 M flash en 384 k RAM heeft u genoeg ruimte voor code. De Artemis-module werkt op 48 MHz en beschikt over een 96 MHz turbomodus.

De afmetingen van de Artemis-module zijn 10 x 15 mm en hij beschikt over alle ondersteuningscircuits die u nodig heeft om de Apollo3-processor in uw volgende project te gebruiken. De SparkFun Artemis-module is volledig FCC/IC/CE-gecertificeerd en is verkrijgbaar op tape of op rollen.

Deze module is voor ervaren gebruikers. Het product is alleen de module, die moeilijk te gebruiken kan zijn. We bevelen de producten hieronder aan.

Meer informatie is beschikbaar op de website van Sparkfun.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan