Web-Enabled Advanced I/O Controller - 16 Relays & 22 Inputs

Item no.:
X-332-24I
€ 725,94 € 599,95
Niet op voorraad
  • 5 + p/p € 689,64 € 569,95
  • 10 + p/p € 653,34 € 539,95

Customer Reviews

Beoordeeld met 9.1 van 10 - Gebaseerd op 806 reviews

De X-332 is een robuuste, volledig uitgeruste web-enabled Ethernet I/O-module met 16 onafhankelijke relais, 16 optisch geïsoleerde digitale ingangen, 2 telleringangen, 4 analoge ingangen, ondersteuning voor maximaal vier temperatuur- en/of vochtigheidssensoren en de mogelijkheid om relais op afstand te besturen op andere ControlByWeb-apparaten. Het apparaat beschikt over veel extra functies, zoals een volledige kalenderplanner, een BASIC-scriptinterpreter, logboekregistratie en een realtime klok met NTP-synchronisatie.

De X-332 heeft een ingebouwde webserver, zodat de relais en ingangen kunnen worden bestuurd en gecontroleerd met behulp van een standaard webbrowser (of met behulp van de CBW mobiele smartphone-app). Bovendien kunnen temperatuur en vochtigheid alsmede alle andere ingangen direct met een webbrowser worden uitgelezen. De module kan e-mail-waarschuwingen versturen (SMTP, geen SSL) bij vooraf ingestelde meetwaarden van de sensoren of bij statusveranderingen van de verschillende ingangen of relais. Verder beschikt de module over vele geavanceerde functies zoals de mogelijkheid om een verbinding tot stand te brengen met externe servers, is hij programmeerbaar in BASIC en beschikt hij over Simple Network Management Protocol (SNMP), peer-to-peer communicatie, interne monitoring en nog veel meer.

Om toegang tot de X-332 te krijgen voor uitlezing en configuratie, wordt gebruik gemaakt van de ingebouwde webgebaseerde gebruikersinterface. Er zijn dan ook geen aparte programma's nodig en hoeft u geen software te kopen of een abonnement af te sluiten voor installatie en het gebruik van deze I/O controller.

Meer informatie is beschikbaar op de website van ControlByWeb.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Wellicht bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten: